Best verkochte producten

Informatie

Fabrikanten

Nieuwe producten

Leveranciers

Overzicht van producten van fabrikant Grisport

Het Italiaanse Grisport is sinds 1977 producent van bergwandelschoenen. Omdat de bergsport specifieke eisen stelt aan schoenen, heeft Grisport in de loop van de jaren veel technische expertise opgebouwd. Sinds 2004 zet Grisport die expertise ook in voor het produceren van toonaangevende veiligheidsschoenen.

Vandaag de dag produceert Grisport jaarlijks miljoenen paren wandel- en veiligheidsschoenen, die in meer dan vijftig landen worden verkocht.

De fabriek van Grisport is gevestigd in Italië, aan de voet van de Alpen, nabij Treviso.

images?q=tbn:ANd9GcQb3HtqvoWK3N8gpAeUXE2

VEILIGHEID MET EEN ITALIAANS TINTJE
Grisport combineert veiligheid en kwalitatief hoogwaardige materialen met optimaal comfort en een stijlvolle look. Met een team van tien fulltime ontwerpers zorgt Grisport voor een functionele en eigentijdse collectie, waarin een perfecte pasvorm en technische topkwaliteit gewaarborgd blijven.


INNOVATIEF

Grisport gebruikt innovatieve materialen, producten en productietechnieken, zoals Vibram® zolen, SympaTex® waterdichte folies, Cambrelle® voeringen en het unieke, door Grisport zelf ontwikkelde HeelSupport System®; een extra hielversteviging, die ervoor zorgt dat het loopcomfort onder alle omstandigheden optimaal is. Uiteraard voldoet de hele collectie aan alle Europese normen en zijn de schoenen voorzien van een CE-Keurmerk.


‘WALKING ON SUNSHINE’
Duurzaamheid is één van de speerpunten in de bedrijfsvoering van Grisport. De fabriek is daar een goed voorbeeld van. Het dak beschikt over 30.000 m2 aan zonnepanelen, goed voor de energievoorziening van zo’n 540 huishoudens. Ook zorgt de zonne-energie voor een vermindering van de CO2-uitstoot met 1.000 ton per jaar. Dat komt overeen met de uitstoot van 320 auto’s die elk 15.000 kilometer per jaar rijden.


ALLSHOES BENELUX
Allshoes Benelux is distibuteur voor Duitsland en heeft in de Benelux het exclusieve recht om Grisport veiligheidsschoenen te verkopen.

Meer
Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items