Informatie

Nieuwe producten

Reiniging

Een schone werkomgeving is belangrijk. Een schone werkplek heeft ook effect op mensen; ze werken er veilig en met meer plezier. Goed onderhoud voorkomt bovendien besmettingen en verlengt de levensduur van tal van productiemiddelen. De juiste reinigingsmiddelen zijn daarbij een eerste vereiste. Onze veilige en snelwerkende reinigingsproducten bie...

Een schone werkomgeving is belangrijk. Een schone werkplek heeft ook effect op mensen; ze werken er veilig en met meer plezier. Goed onderhoud voorkomt bovendien besmettingen en verlengt de levensduur van tal van productiemiddelen. De juiste reinigingsmiddelen zijn daarbij een eerste vereiste. Onze veilige en snelwerkende reinigingsproducten bieden oplossingen voor uiteenlopende hygiënevraagstukken in de land- en tuinbouw maar ook uitermate geschikt in andere sectoren van de industrie.

Aarzel niet en overtuig uzelf vrijblijvend.

Meer

Reiniging Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • Snel bekijken
  165,00 € leverbaar uit voorraad
  Aanbieding!

  Agri-Clean Lerapur® ASR product speciaal voor verwijderen Agrarische vervuiling. Speciaal voor vul- en verpakkingsmachines, bloemen, planten-verwerkingslijnen, stekmachines, transportinstallaties en andere productie-inrichtingen met gevoelige oppervlakken.  Tevens uitstekende werking op vloeren. GECONCENTREERD, dus dient verdund te worden! Geleverd in cans van 20 liter. minimum afname 2 cans*20 liter Product geleverd met Veiligheidsblad, MSDS en Algemene Werkmethoden.

  165,00 €
  leverbaar uit voorraad
 • Snel bekijken
  174,00 € leverbaar uit voorraad

  Geleverd in cans van 30 liter. minimum afname 2 cans*30 liter=60 liter Of combinatie van 2 producten. Dit product wordt geleverd met Veiligheidsblad, MSDS en een blad met de diverse werkmethoden, zodat u dit product voor meerdere doeleinden kan inzetten! 

  174,00 €
  leverbaar uit voorraad
 • Snel bekijken
  75,00 € 1-2 werkdagen

  Geleverd in cans van 10 liter. minimum afname 3 cans*10 liter=30 liter. Dit product wordt geleverd met Veiligheidsblad en een gebruikershandleiding, zodat u dit product voor meerdere doeleinden kan inzetten! 

  75,00 €
  1-2 werkdagen
 • Snel bekijken
  95,50 € leverbaar uit voorraad

  Agri-Truck Clean Intensief Extra®, intensief werkend reinigingsconcentraat voor het verwijderen van alle voorkomende vervuiling op vrachtwagens, landbouwmachines, -voertuigen en -werktuigen. GECONCENTREERD, dus dient verdund te worden! Geleverd in cans van 25 liter. Product geleverd met Veiligheidsblad en info-blad zodat u dit product voor vele doeleinden kan inzetten!  Minimum afname: 2 cans van 25 liter. Ook verkrijgbaar in 200 kg of 1000 kilogram! Volledig biologisch afbreekbaar.

  95,50 €
  leverbaar uit voorraad
Toont 1 - 4 van de 4 items