Biologische onderhoudsmiddelen

Informatie

Nieuwe producten

Biologische onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen op maatschappelijk verantwoordelijke basis. Dus niet schadelijk voor mens, flora en fauna.

Biologische onderhoudsmiddelen Er zijn 6 producten

Subcategorieën

 • Reiniging

  Een schone werkomgeving is belangrijk. Een schone werkplek heeft ook effect op mensen; ze werken er veilig en met meer plezier. Goed onderhoud voorkomt bovendien besmettingen en verlengt de levensduur van tal van productiemiddelen. De juiste reinigingsmiddelen zijn daarbij een eerste vereiste. Onze veilige en snelwerkende reinigingsproducten bieden oplossingen voor uiteenlopende hygiënevraagstukken in de land- en tuinbouw maar ook uitermate geschikt in andere sectoren van de industrie.

  Aarzel niet en overtuig uzelf vrijblijvend.

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • Snel bekijken
  174,00 € leverbaar uit voorraad

  Geleverd in cans van 30 liter. minimum afname 2 cans*30 liter=60 liter Of combinatie van 2 producten. Dit product wordt geleverd met Veiligheidsblad, MSDS en een blad met de diverse werkmethoden, zodat u dit product voor meerdere doeleinden kan inzetten! 

  174,00 €
  leverbaar uit voorraad
 • Snel bekijken
  75,00 € 1-2 werkdagen

  Geleverd in cans van 10 liter. minimum afname 3 cans*10 liter=30 liter. Dit product wordt geleverd met Veiligheidsblad en een gebruikershandleiding, zodat u dit product voor meerdere doeleinden kan inzetten! 

  75,00 €
  1-2 werkdagen
 • Snel bekijken
  165,00 € leverbaar uit voorraad
  Aanbieding!

  Agri-Clean Lerapur® ASR product speciaal voor verwijderen Agrarische vervuiling. Speciaal voor vul- en verpakkingsmachines, bloemen, planten-verwerkingslijnen, stekmachines, transportinstallaties en andere productie-inrichtingen met gevoelige oppervlakken.  Tevens uitstekende werking op vloeren. GECONCENTREERD, dus dient verdund te worden! Geleverd in cans van 20 liter. minimum afname 2 cans*20 liter Product geleverd met Veiligheidsblad, MSDS en Algemene Werkmethoden.

  165,00 €
  leverbaar uit voorraad
 • Snel bekijken
  86,56 € 2-3 werkdagen.

  Ontsmettingsmatten die bijdragen aan een oplossing voor hygiëne problemen van inlopen/rijden van bacterieën en ziektes (dierlijk en plantaardig) door personen, dieren en of auto/machine bewegingen. Verkrijgbaar in een diverse uitvoeringen en meerdere maten leverbaar. Tevens zijn de matten te voorzien van eigen logo's. Door de angst voor Afrikaanse varkenspest (AVP) is het mogelijk dat een aantal matten besteld moeten worden bij de fabriek. Hierdoor is het mogelijk dat de levertijd oploopt!

  86,56 €
  2-3 werkdagen.
 • Snel bekijken
  95,50 € leverbaar uit voorraad

  Agri-Truck Clean Intensief Extra®, intensief werkend reinigingsconcentraat voor het verwijderen van alle voorkomende vervuiling op vrachtwagens, landbouwmachines, -voertuigen en -werktuigen. GECONCENTREERD, dus dient verdund te worden! Geleverd in cans van 25 liter. Product geleverd met Veiligheidsblad en info-blad zodat u dit product voor vele doeleinden kan inzetten!  Minimum afname: 2 cans van 25 liter. Ook verkrijgbaar in 200 kg of 1000 kilogram! Volledig biologisch afbreekbaar.

  95,50 €
  leverbaar uit voorraad
 • Snel bekijken
  796,00 € 2-3 werkdagen.

  Ontsmettingsmatten die bijdragen aan een oplossing voor hygiëne problemen van inrijden van bacterieën en ziektes (dierlijk en plantaardig) door voertuigen en machines. Verkrijgbaar als set van 2 matten. Speciaal voor grotere voertuigen. Voor meer info bel AGGVO of mail info@aggvo.nl Door de angst voor Afrikaanse varkenspest (AVP) en grote vraag is het mogelijk dat een aantal matten besteld moeten worden direct bij de fabriek. Hierdoor is het mogelijk dat de levertijd oploopt!

  796,00 €
  2-3 werkdagen.
Toont 1 - 6 van de 6 items