MVO en Biologische onderhoudsmiddelen

Informatie

Nieuwe producten

MVO en Biologische onderhoudsmiddelen

Onderhoudsmiddelen op maatschappelijk verantwoordelijke basis. Dus niet schadelijk voor mens, flora en fauna.

Meestal voorzien van ECO label

MVO en Biologische onderhoudsmiddelen Er zijn 21 producten

Subcategorieën

  • Reiniging

    Een schone werkomgeving is belangrijk. Een schone werkplek heeft ook effect op mensen; ze werken er veilig en met meer plezier. Goed onderhoud voorkomt bovendien besmettingen en verlengt de levensduur van tal van productiemiddelen. De juiste reinigingsmiddelen zijn daarbij een eerste vereiste. Onze veilige en snelwerkende reinigingsproducten bieden oplossingen voor uiteenlopende hygiënevraagstukken in de land- en tuinbouw maar ook uitermate geschikt in andere sectoren van de industrie. MVO en Ecologisch

    Aarzel niet en overtuig uzelf vrijblijvend.

  • Desinfectie

    Besmetting overal en altijd moet voorkomen worden. Bacteriën, schimmels, virussen, voroïden en sporen hebben een nadelige invloed op infectiedruk, wortelgroei en de algehele groei van het gewas. Naast productieverlies leiden dergelijke situaties tot onnodig hoge schoonmaak/desinfectiekosten. En zeker niet onbelangrijk, verhoging van biologische en chemische gewasbescherming.

    Snel een veilig en zeer schoon oppervlak; met onze desinfectiemiddelen lukt dit in een handomdraai. Arbeidsbesparend en veilig. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 21 items
Toont 1 - 12 van de 21 items