Aanvragen inlog (voor bedrijven)

Deze webshop is ondersteunend aan de persoonlijke verkoop van AGGVO. Bedoeld om vaste klanten te bedienen van het gemak van doen van aankopen. Ook maken wij op deze manier aan een breder MKB-publiek onze mogelijkheden zichtbaar.

Alle prijzen worden zichtbaar als een bedrijf zich heeft geregistreerd en aangemeld via de "knop" inloggen. Daar wordt een registratieformulier getoond die ingevuld dient te worden. Na het invoeren van u mailadres en invoeren bedrijf-gegevens wordt alles gecontroleerd en op basis van die gegevens krijgt u een persoonlijk wachtwoord toegezonden op het aangegeven mailadres.

Het is mogelijk om meerdere leveradressen aan te maken, alleen wel steeds hetzelfde factuuradres.

Reeds bestaande klanten van AGGVO, kunnen een inlog krijgen en die ontvangen een factuur.

Nieuwe klanten die een 1e bestelling plaatsen dienen te betalen via iDEAL of de andere betalingsmogelijkheden (voor België), mogelijke vervolg bestellingen kunnen middels factuur. Dit wordt door ons (AGGVO) bepaald.

Omdat lang niet alle leverbare producten in de webshop staan is offerte vragen en bestellen via info@aggvo.nl natuurlijk ook mogelijk. Omschrijf of benoem het gezochte product, de benodigde aantallen en er volgt vrijwillig een prijsopgave, meestal binnen 24 uur.

Maak een account aan