Showa 707 HVO (bio-nitril) Bekijk groter

Showa 707HVO (bio-nitril)

Nieuw product

De 2e loot aan de SHOWA tak gemaakt van biologisch afbreekbaar NITRIL en chemisch bestendig.

Deze unieke chemisch bestendige handschoen van Showa heeft als grote voordeel dat deze gemaakt is van de baanbrekende Eco Best Technologie (EBT), een biologisch volledig afbreekbare handschoen.  De handschoen is dunner dan de gemiddelde chemische handschoen, met een dikte van 0,23mm. De lengte van de handschoen bedraagt 330mm.

12 Paar per polybag (min. afname) POEDERVRIJ

Meer details

9 Items

direct leverbaar

26,40 € excl. btw

2,20 € per paar

Volumekorting

Aantal Prijs U bespaart
12 24,40 € Tot 24,00 €

Meer informatie

POEDERVRIJ Ongevoerde biologisch afbreekbare nitrilcoating (EBT) met tractorbandprofiel-afwerking. Deze unieke chemisch bestendige handschoen van Showa heeft als grote voordeel dat deze gemaakt is van de baanbrekende Eco Best Technologie (EBT), wat betekent dat het een biologisch afbreekbare handschoen is. Het is een dunne, lichte handschoen die geschikt is voor het werken in de chemische maar ook goedgekeurd is voor de voedingsmiddelenindustrie. De 707HVO heeft een opvallende oranje kleur, wat de zichtbaarheid verhoogt. De handschoen is dunner dan de gemiddelde chemische handschoen, met een dikte van slechts 0,23mm. De lengte van de handschoen bedraagt 330mm.

VOORDELEN

 • Een dunne, lichte handschoen die voelt als een tweede huid
 • Nitril beschermt de hand tegen oliën, koolwaterstoffen, vet en is slijtvast
 • Fluorescerend oranje verhoogt de zichtbaarheid
 • Tractorbandprofiel-afwerking voor een langdurige zekere grip
 • Ondoordringbaar voor werkzaamheden in vochtige of vettige omgevingen
 • De manchet voorkomt dat vuil in de handschoen terechtkomt
 • Gemakkelijk aan en uit te trekken, pluisvrij, stofvrij
 • Ontworpen voor beweeglijkheid en langdurig gebruik
 • EU-goedgekeurd voor voedingsmiddelen
 • Vrij van carbamaat

EIGENSCHAPPEN

 • Ongevoerd biologisch afbreekbaar nitril speciaal ontwikkeld met EBT
 • Fluorescerend oranje
 • 0.23 mm dik
 • 305 mm lang
 • Gerolde manchet
 • Geribbelde afwerking op handpalm en vingers
 • Gechloreerd voor gemakkelijker aan- en uittrekken

De uitvinders van 's werelds eerste biologisch afbreekbare nitrilhandschoen voor eenmalig gebruik, brengen u nu een nieuwe toevoeging aan hun biologisch afbreekbaar assortiment van handbescherming: SHOWA 707HVO - een chemisch bestendige handschoen ontworpen met de revolutionaire Eco Best Technology (EBT) van SHOWA, in fluorescerend oranje.

INVESTEREN IN MORGEN 

SHOWA, wat zich vertaalt naar 'het vinden van een balans tussen verschillende elementen' in het Japans, heeft de weg geëffend voor biologisch afbreekbare innovatie binnen de markt voor PBM-handschoenen. Gedreven door de wens om een positieve impact op de planeet te hebben, is een groot deel van ons onderzoek gewijd aan biologisch afbreekbare producten en aan het ontwikkelen van vezels die geen impact hebben op het milieu. In 2012 bereikte SHOWA's Research & Development een belangrijke doorbraak met ECO BEST TECHNOLOGY® (EBT), wat resulteerde in de uitvinding van 's werelds eerste biologisch afbreekbare nitrilhandschoen voor eenmalig gebruik. Vanaf dat moment definieerde SHOWA zich als marktleider in milieuvriendelijke handbescherming en zette het zijn investering voort om gebruikers een groen alternatief te bieden voor de producten die zij kennen en waarderen.

BESCHERMING EN DUURZAAMHEID IN ÉÉN 

Volgens de huidige Voorzitter en COO, Richard Heppell "zien we een enorme toename van nieuwe en bestaande klanten die hun huidige aankopen willen vervangen door meer milieuvriendelijke opties, vooral als het gaat om PBM. Als je kijkt naar landen als Duitsland en Frankrijk, worden de regels ook strenger. Na het succes van onze chemisch bestendige 707-handschoenenreeks, heeft ons R&D-team een nieuwe 707-handschoen ontworpen om klanten te helpen aan deze voorschriften te voldoen en tegelijkertijd de beste handbescherming op de markt te bieden."

SHOWA 707HVO 

Vervaardigd met SHOWA's revolutionaire Eco Best Technology®, combineert SHOWA 707HVO het beste van eenmalig gebruik en chemisch bestendige technologie om een optimale pasvorm, gevoel en comfort te bieden en tegelijk te beschermen tegen chemicaliën. Het 0.23mm dikke, ongevoerde biologisch afbreekbare nitril voldoet aan EN ISO 374-1 (JKOPT) en 374-5 en beschermt tegen olie, koolwaterstoffen, vet, chemicaliën en schaafwonden. De 305mm lange handschoen is gechloreerd voor gemakkelijk aan- en uittrekken, met een gerold manchet om te voorkomen dat vuil de handschoen binnendringt. Typisch voor SHOWA zijn de handschoenen vervaardigd met behulp van een unieke handvormer, waardoor een lichtgewicht bescherming mogelijk is die als een tweede huid past. De bisque afwerking op handpalm en vingers zorgt voor een langdurige grip en uitstekende vingergevoeligheid. De fluorescerende oranje kleur maakt het zeer zichtbaar en een uitstekende keuze voor voedsel-, schoonmaak- of hygiënische omgevingen, of om toepassingen op bewerkingsvloeren te scheiden.

Recensies

Schrijf uw recensie

Showa 707HVO (bio-nitril)

Showa 707HVO (bio-nitril)

De 2e loot aan de SHOWA tak gemaakt van biologisch afbreekbaar NITRIL en chemisch bestendig.

Deze unieke chemisch bestendige handschoen van Showa heeft als grote voordeel dat deze gemaakt is van de baanbrekende Eco Best Technologie (EBT), een biologisch volledig afbreekbare handschoen.  De handschoen is dunner dan de gemiddelde chemische handschoen, met een dikte van 0,23mm. De lengte van de handschoen bedraagt 330mm.

12 Paar per polybag (min. afname) POEDERVRIJ

Downloaden