Overzicht van producten van leverancier: BOSO Sneek

De zorg voor het milieu staat centraal in onze bedrijfsvoering. AGGVO is in samenwerking met Boso Sneek, leverancier van de eigen merken Primp Products en Boso Ergon Sorbents en van de producten van LucartSatinoDebKimberly-Clark en Vikan. Maar uiteraard ook de duurzame en milieuvriendelijke producten van het Cradle-to-Cradle gecertificeerde Satino Black papier en het van drank- en voedselverpakkingen gemaakte Lucart Eco Natural papier

De productlijn Primp Products van Boso bestaat uit poetslappen, wegwerp poetsdoeken, nonwoven poetsdoeken, poetspapier, toiletpapier, handdoekpapier, handdoekrollen en papierrollen. De producten van Primp Products kunnen ingezet worden in onder andere de automotive industrie, grafische sector, maritieme sector, industrie, voedingsbranche en de facilitaire sector. 

Ons complete assortiment aan gerecyclede textiele poetslappen, nonwoven poetsdoeken en professioneel poetspapier past binnen ons 3W-concept van wegpoetsen, wegwerpen en weghalen. In tegenstelling tot andere retourconcepten, is het 3W-concept van Boso gebaseerd op de hoeveelheid poetsmateriaal dat u daadwerkelijk verbruikt. Met dit concept betaalt u dus nooit meer teveel voor een buffer die u alleen in piekperiodes nodig heeft.

De productlijn Boso Ergon Sorbents absorptiematerialen zijn hoogwaardige uit polypropyleen vervaardigde non wovens en specifiek ontwikkeld voor het absorberen van grote hoeveelheden olie en chemicaliën. Deze absorptiematerialen zijn licht in gewicht, hebben een hoge absorptiecapaciteit en zijn in diverse afmetingen beschikbaar. Daarnaast hebben we absorptiematerialen voor universeel gebruik. Dit is het milieuvriendelijke alternatief voor vloerkorrels. 

per pagina
Toont 1 - 12 van de 26 items
Toont 1 - 12 van de 26 items